finns inte
Notisar.se
Annons

10 hemligheter som din bilmekaniker inte vill du ska veta

Det finns flera positiva saker med att äga en bil. Till och börja med så är det en stor frihetskänsla att kunna åka var man vill, när man vill.

Du slipper att anpassa dig efter buss- och tågtider. Sedan så finns det inget värre än när man har bråttom någonstans och så är den turen man tänkt åka inställd.

När du har en egen bil så är det du själv som bestämmer var du ska. Denna frihet är någonting som många människor värderar väldigt högt, trots att det finns baksidor med det.

Att äga en bil innebär även en hel del kostnader. Till att börja med så måste fordonsskatten betalas, sedan så måste bilen vara försäkrad också.

Bara dessa två kostnader som vi nämnt ovan kan vara tusentals kronor beroende på vad du har för bil. Vanligtvis när man slår ut det per månad kan man landa på runt 1000 kronor i månaden.

Men detta är kanske det billigaste i ägandet av en bil. Utöver dessa två kostnader så behöver bilen även underhållas. Bilen ska servas, de ska bytas däck och ibland behövs regelbundna reperationer.

Detta kommer du inte ifrån som bilägare men det behöver inte alltid kosta så mycket som en bilverkstad skulle ta för att fixa det.

Ibland använder bilmekaniker sin kunskap för att övertyga dig som kund att utföra reperationer hos bilverkstaden som du kanske skulle kunna göra själv och på så vis spara en hel del pengar.

Detta är givetvis ingenting som bilmekanikerna vill att du ska veta. Eftersom de kan ibland säga att arbeten är svårare att utföra än de faktiskt är, vilket innebär att du själv skulle kunna göra det.

Av denna anledning har en Youtube-kanal listat 10 hemligheter som som bilmekaniker inte vill att du ska veta.

Ifall du använder dessa tips på rätt sätt så kommer du förmodligen kunna spara en hel del pengar på det.

Se hemligheterna i klippet här nedan:

Glöm inte bort att tipsa dina vänner om detta också,