finns inte
Notisar.se
Annons

10 olika sätt att flörta på – utan att behöva prata!

Att flörta är den vanligaste kommunikationen i relationer med en partner. För vissa går det på automatik, men många behöver lära sig det! Att flörta kan vara ord och gester.

Om man vet hur man ska flörta på rätt sätt kan man bekanta sig med personer man inte skulle ha vågat närma sig tidigare. Med hjälp av att flirta kan du uttrycka dig mer fullständigt och ovanligt, lägga till romantik i alla konversationer, och det kan även öka din självkänsla.

Gester är ibland mer begripliga än några ord. Vi kommer att berätta om 10 olika sätt hur man kan flörta utan att använda ord här nedan:

1. Skaka håret lekfullt – Dra handen genom håret och skaka lekfullt på det. Vi vill alla se attraktiva ut i ögonen hos den vi gillar. Låt honom veta att du är intresserad av honom.

Bildkälla: Pexels

2. Luta dig mot honom – När han berättar något, luta dig närmare honom och låt honom förstå att hans historia är den mest intressanta i världen.

3. Leende – Det låter kanske trist, men det finns inget som bidrar mer till kommunikation än ditt uppriktiga leende. Dessutom, om du är blyg, är det alltid lättare att le än att prata. Och ditt leende kan öka chansen att han tar upp kontakten först.

Bildkälla: Pexels

4. Rör honom – Med lite diskret kan du röra honom med din hand. Även den mest obetydliga lilla kontakten kan göra honom galen och flytta dig från kompis zonen till något mer flörtigt.

5. Ögonkontakt – Håll ögonkontakt i 3 sekunder. På så sätt får han veta att du är intresserad av honom. Titta inte på omgivningen! Titta honom rakt i ögonen och håll kvar i minst 3 sekunder. Räkna för dig själv till tre och ta sedan en titt runt omkring. Och om du känner dig super flörtig, gör samma sak igen.

Bildkälla: Pexels

6. Hållning – Det är oerhört viktigt att behålla en vacker hållning oavsett om du sitter, står eller går. Det är få saker som är så attraktivt som en person som går med huvudet högt och ser självsäker ut!

7. Handled – En annan attraktiv sak för killarna är insidan av den kvinnliga handleden. Rätta till tröjärmen eller lek med ett armband, vilket visar upp en av de mest attraktiva ställena på kroppen enligt killar.

8. Mun – En av de mest attraktiva delarna på kvinnans ansikte. Ett mystiskt halvt leende, en sensuellt lätt öppnad mun, kommer säkert att locka en mans utseende. Det är bra om ansiktsuttryck förarbetas i spegeln, så att du är säker på att det ser bra ut!

9. Korsa dina ben – Det finns så mycket som kan sägas om kvinnornas bens dragkraft, att det bara inte är värt att upprepa igen. Korsade ben anses vara en av de sexigaste poserna.

Bildkälla: Pexels

10. Bita dina läppar något – Det ska knappt märkas, men ändå förstår han att du vill ha honom.

Listan kom jag över på sidan BetterMe och jag tror att den kan hjälpa en hel del människor där ute som är rädda för att våga flörta!