finns inte
Notisar.se
Annons

30 hundar räddas från ett laboratorium – se deras reaktion när de får se solljus för första gången

Efter att en djurräddningsorganisation fick höra talas om att ett laboratorium i staden Bangalore i Indien höll 156 stycken hundar inlåsta, visste de att de behövde göra allt för att försöka rädda dem.

Laboratoriet höll 156 stycken inlåsta i små burar och utsatte dem för flera olika extrema experiment varje dag.

Men längst ner får man se ett klipp där de 30 första hundarna äntligen har räddats och får se solljus och får springa löst för första gången i deras liv.

Men en dag fick djurrättsorganisationen Compassion Unlimited Plus Action-Cupa höra tala om denna avskyvärda handling mot hundarna och bestämde sig för agera direkt.

Räddningsaktionen filmades och organisationen valde att publicera en video på Facebook där man får se när 30 av de tillfångatagna hundarna, som suttit i fångenskap, fick se solljuset för första gången på länge.

Hundarna var väldigt olika varandra och man kan se att de har påverkats olika mycket av dessa vidriga levnadsförhållanden. Vissa av hundarna vågar inte ens gå ut ur sina burar och en annan har svårt att gå, medan vissa springer för glatta livet.

Men man kan verkligen se lyckan i deras ögon när de fick komma ut i solen och leka, och allt detta är tack vare de fina hjältarna i djurrättsorganisationen som räddade hundarna.

Se videon när hundarna får vara fria för första gången här nedan!

30 Beagles welcomed today – May 2016

We welcomed another thirty beagles into freedom and sunshine today. We will let the video do the talking.

Publicerat av Compassion Unlimited Plus Action – CUPA Måndag 23 maj 2016

Glöm inte att dela detta för att hylla dessa fina hjältar som varje dag kämpar med att rädda djur från elände!