finns inte
Notisar.se
Annons

Endast 1 av 5 personer ser vad som är fel i denna bilden: Lyckas du?

Något som jag personligen tycker om är kluringar av olika slag. Det kan vara allt ifrån att finna fel på bilder till gåtor. Det är både en bra avkoppling samtidigt som hjärnan får arbeta. Knep och knåp har funnits i alla tider och hela tiden kommer det nya kluringar att bemästra.

Nu lever vi i en värld där tekniken tar över allt mer och därför är det bra att utmana sig själv och hålla igång geniknölarna.

Den här bildgåtan ramlade jag över när jag surfade på nätet tidigare idag. Kluringen hittade jag på sidan Brightside och det sägs att endast 1 av 5 kan svaret direkt. Jag ska vara ärlig och säga att jag faktiskt hade problem med att lösa den.

Dagens uppgift

Den här kluringen är faktiskt väldigt svår och hjärnan får verkligen jobba och analysera det man ser.
Kluringen går till så att du ska försöka lista ut vad det är på bilden som inte stämmer. Något är alltså hel knasigt på bilden, men frågan är bara vad.

Vi har tidigare bjudit er på den här formen av utmaningar och då har det varit väldigt uppskattat.

Men nu till dagens uppgift!

På bilden nedan ser du en isbjörn som står på ett isflak i havet tillsammans med några pingviner, men kan du se vad som är fel med bilden?

Det var inte så enkelt eller hur? Klarade du det inte på första försöket så har jag faktiskt en ledtråd att dela med mig av.

Det krävs faktiskt en del kunskap om djuren på bilden för att kunna lösa gåtan. Även om du inte vet jätte mycket om djuren så kanske det ändå blev lättare av den lilla informationen.

För att verkligen utmana dig själv, försök att testa en gång till innan vi redovisar svaret här nedan.

Svaret

Svaret är inte svårare än såhär: Isbjörnarna lever på Nordpolen medan pingviner lever på Sydpolen. Därför är det orimligt att det skulle hända att pingviner och en isbjörn delar isflak.

Hade du rätt eller var det svårare än du trodde? Oavsett så glöm inte att DELA detta med dina vänner, utan att avslöja svaret för att testa deras kunskaper.