Notisar.se
Annons

Föräldrarna chockeras på BB när de får en blond bebis – då avslöjas fruns oväntade historia

Francis och Arlette Tshibangu var lyckligt gifta och hade sedan tidigare redan barn tillsammans.

Paret väntade barn för tredje gången och det var dags att välkomna sin andra son till världen. Men vid förlossningen blev de minst sagt ett chockartat möte.

Barnmorskan räckte över den nyfödda bebisen till föräldrarna, och de tappade hakan minst sagt.
Francis och Arlette är från Afrika och mörkhyade, men ut kom en ljus liten pojke med blont hår.

Pappa Francis Tshibangu berättar hans första reaktion när paret var på BB: ”Min första tanke var: Jisses, är det verkligen mitt barn?”

Läkarna konstaterade att barnet inte var albino, vilket gjorde paret ännu mer förbryllade.

Francis Tshibangu som är född i Kongo och hans fru Arlette hade sedan tidigare en son och en dotter.

Båda barnen är väldigt lika sina föräldrar både till utseende och personlighet. Och de var lika ivriga som sina föräldrar på att få träffa sin nya familjemedlem.

Men på BB kan man lugnt säga att hela familjen blev chockerade.

”Jag tappade hakan. Jag var för chockad för att prata och jag kunde se hur läkarna tittade på varandra och undrade om barnet verkligen kunde vara mitt”, säger Francis till Daily Mail.

”Men jag och Arlette tittade på varandra och log. Jag visste att han var min. Vi har varit gifta i tre år och det var aldrig en fråga om otrohet.  Men när jag såg den ljusa hudfärgen var det en överraskning, minst sagt”.

Sedan fortsätter han att berätta:

”Den första reaktionen från sjuksköterskorna måste ha varit att Arlette hade haft en affär. Deras ansikten var vita, men jag var säker på att han var min”.

”När jag böjde mig ner och kysste honom fick jag en bättre titt på hans drag och kunde se att han såg ut precis som mig och Arlette. Han har min näsa och min hustrus läppar”.

”Allt vi kan säga är att Daniel är vårt mirakel, och även om vi var chockade av hans vita hud, känner vi oss mycket välsignade. Han är vacker.”

Arlette tillägger även till sin makes berättelse att reaktionen på BB var något av en blandning av chock och tystnad. Allra minst från henne själv.

”Jag stirrade på Daniel med mina ögon. Ansiktena på både läkare och sjuksköterskor sade allt.. Alla undrade varför jag hade fött en blond bebis”.

Förklaringen till att de fick en ljushyad bebis finner ni i klippet här undan:

Vilken otrolig berättelse! Dela gärna den vidare med dina vänner.