Notisar.se
Annons

Grabbarna sjunger Tomas Ledin i tunnelbanan – men kolla när den oväntade resenären smyger upp och tar ton

Att pendla är helt okej, men vissa gånger så finns det stunder som är tråkigare än andra.

Om man är trött så är trängsel och människor som far omkring väldigt jobbigt, vilket gör att viljan av att komma fram bara blir ännu större.

Men trots det så finns det vissa resor som blir mer minnesvärda än andra. Jag tror definitivt att alla resenärer som fanns på den här tunnelbanan kommer minnas sin resa lite extra.

Det är en grupp unga människor som har börjat sjunga på Tomas Ledins klassiska låt ”En del av mitt hjärta”. Helt plötsligen dyker det upp en okänd resenär från andra hållet.

När han närmar sig och sedan tar ton så är det den folkkäre artisten själv som gör grabbarnas sång till det lilla extra.

Det blev en väldigt god stämning ombord och man ser i klippet hur förvånade människorna runtikring är. Det här kan man kalla för oväntad show och jag förstår att inblandade känner sig överraskade.

Tomas Ledin berättar själv i klippet hur han älskar att få överraska. Med tanke på hur överraskade alla verkar ha blivit när de ser vem den ”okände” mannen är, så kan man lugnt säga att han lyckades.

Se allt i klippet här nedan.

Så himla bra! Klicka gärna på tumme upp om du också gillade det.