Notisar.se
Annons

Gunilla Persson i tårar – efter läkarens besked i Biggest Loser VIP

Att Gunilla Persson är en av deltagarna i Biggest Loser VIP är vid det här laget välkänt. Det har varit en del skriverier om Hollywoodfrun den senaste tiden.

I ett tidigare avsnitt av Biggest Loser VIP blev hon ordinerad vila av läkare, efter att ha gjort provtagningar. Därför har hon inte kunnat träna ordentligt i ”Biggest Loser VIP”.

Under måndagens avsnitt så fick vi se Hollywoodfrun när hon fick resultatet från proverna. Beskedet som hon fick gjorde att hon brast ut i tårar.

– Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger Gunilla Persson i ”Biggest loser VIP”.

Gunilla Persson är 59 år gammal och är en av deltagarna i Biggest Loser VIP. Det är ett program där deltagarna tränar och äter hälsosamt för att må bättre och bli mer hälsosamma.

Men den svenska Hollywoodfrun har inte haft en enkel start i programmet. Till följd av ryggproblem så har hon inte kunnat träna.

Det var redan i andra veckan i programmet som Gunilla blev tvungen att uppsöka läkare till följd av oroväckande blödningar från underlivet.

Då tog läkaren prover och ordinerade vila i väntan på provsvaren. Läkaren misstänkte att det kunde ligga cellförändringar bakom blödningarna.

Gunilla börjar gråta efter beskedet

Under måndagens avsnitt så fick Gunilla Persson äntligen svaret från proverna. När sjukvårdspersonalen som finns på plats i programmet kommer in i hennes rum så har dom en läkare på telefonen.

Då får Hollywoodfrun reda på att det inte finns några spår av cellförändringar, vilket gör att hon känner sig väldigt glad och lättad. Gunilla brister ut i tårar.

– Tack gode gud. Jag blir bara jättelättnad nu, säger Gunilla Persson gråtandes i ”Biggest loser VIP”.

Gunilla har under tidigare program berättat om sin stora rädsla på grund av blödningarna. Hon har trott att det varit tecken på cancer.

– Just nu känner jag lättnad, jag känner en form av befrielse. Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger Gunilla Persson i programmet.