finns inte
Notisar.se
Annons

Han gör ett hål i toppen på dörren – när jag förstår varför vill jag också göra det!

Jag slutar aldrig förvånas när jag surfar runt på internet. Flera gånger har jag lyckats springa på fullständigt geniala lösningar och jag har några favoriter.

Nu tänkte jag berätta en av mina favoriter. Till en början så begriper jag ingenting och du kommer förmodligen tänka precis som jag gjorde: vad sjutton gör han?

Varför kan det vara bra att borra ett hål i toppen på dörren? Visst låter det annorlunda, men när du förstår varför kommer du garanterat vilja göra likadant själv.

Det är så att mannens lösning kan vara din räddning ifall du skulle få inbrott. Det här är ett knep som är genialt och han förtjänar att hyllas för det.

Källa: Youtube

Inbrott har tyvärr blivit en liten del av vardagen. Det sker oftare än vi tror i både lägenheter och villor. Värst av allt är att tjuven bara blir bättre och bättre, vilket gör att dom vet precis hur dom ska göra för att komma åt dina värdesaker.

Men med hjälp av mammans knep kommer tjuven förmodligen aldrig få tag i några värdesaker om dom gör inbrott hemma hos dig.

Larm och kassaskåp i all ära, men denna lösning kommer göra att tjuven inte ens vet var den ska leta för att hitta dina värdesaker. För vem letar i toppen på dörren?

Källa: Youtube

Anledning till att mannen borrar ett hål i toppen på dörren är för att han gör ett gömställe i dörren. Där är det perfekt att gömma värdesakerna.

Jag tvivlar på att tjuvarna kommer tänka på det här. I videoklippet här nedan får du se hur mannen gör.

Se mannens geniala lösning här: