Notisar.se
Annons

Han har jobbat på sin igloo i 20 år och kolla nu när dörren öppnas – FANTASTISKT!

Tim Linhart är en man med en stor dröm, och han har jobbat hårt för att nå den.

Det var för ungefär 20 år sedan som Tim för första gången gjorde ett instrument av is. Han blev så fascinerad av ljudet som kom från hans egengjorda instrument att han har jobbat hårt och länge för att få uppleva det ljudet om och om igen.

Youtube

Tim Linhart bor i Luleå tillsammans med sin fru Birgitta. Det är även där han påbörjade sitt stora projekt i en grotta ute på Gültzauudden.

Han har jobbat på sin dröm i 20 års tid och det är verkligen fantastiskt. Han har lyckats bygga en helt egen igloo, med sittplatser och instrument utav is.

Youtube

När Tim valde att berätta om sin dröm och idé till sina vänner och familj skakade de på huvudet, ingen trodde på denna galna och orealistiska idé.

Men han var en man som visste vad han ville och hans idé blev till verklighet.

Youtube

Nu står hans vänner och familj 20 år senare med en förundran över hur han har lyckats med allt detta. De är i chock precis som hela internet har varit över hur vackert och fantastiskt varje detalj han har arbetat med.

Många människor tycker säkerligen att 20 år är alldeles för lång tid att spendera på sin dröm, men för Tim spelade detta ingen roll, och idag har det han så länge drömt om.

Han har döpt sin magiska igloo för ”ICEstruments”

För att se insidan av igloon och höra alla instrument gjorda av is, kolla då klippet nedan:

Det här är verkligen så imponerande! Dela om du också vill besöka Tim’s igloo!