finns inte
Notisar.se
Annons

Här är nya porträttet på kronprinsessans familj, som även har en glad nyhet att berätta!

Har du sett den nya bilden på kronprinsessans familj?

Fotot är taget vid kungliga hovstaterna av Linda Broström. Detta foto ska få en alldeles speciell plats i vårat avlånga land.

Det är ett tag sedan familjen tog porträtt i studio, men nu var det alltså dags igen. Och det finns en alldeles speciell anledning bakom det.

Senaste gången kronprinsessans familj tog ett porträtt i studio var under 2017. Då hade prins Oscar inte hunnit blivit så gammal ännu.

Men under tisdagen så avslöjades det alltså att dom varit och tagit porträtt inne i fotostudion igen – och visst är bilden bedårande!

Här nedan är porträttet från 2017, vill du se den nya bilden får du fortsätta scrolla för den ligger lite längre ned i den här artikeln.

Porträtt från 2017. Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset

Visst är dom vackra?

Det nya porträttet på prinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar är minst sagt bedårande. Barnen har vuxit en hel del sedan dess och det syns verkligen.

En glad nyhet kopplat till porträttet

Det finns även en glad nyhet som har och göra med porträttet som familjen nyligen tagit.

Nya porträttet på kronprinsessfamiljen! Foto: Linda Broström Kungl. Hovstaterna

Det nya porträttet ska nämligen välkomna alla besökare till Sverige som kommer genom flygplatsen Arlanda!

Det har sedan tidigare suttit ett foto på kronprinsessans familj men denna bild var tagen innan Oscar hade fötts. Nu kommer han alltså få vara med i och med det nya porträttet.

Under porträttet så står det på en vinjett ”Welcome to my hometown”, som betyder ”Välkommen till min hemstad”.

– Tanken med Welcome to my hometown är att visa upp Stockholms styrkor, vilket kronprinsessfamiljen verkligen är ett exempel på. Det är ett mycket fint porträtt och en ära för mig att få avtäcka det här på Arlanda. Det nya porträttet på kronprinsessfamiljen ersätter alltså det tidigare familjeporträttet i galleriet som togs innan prins Oscars födelse, och är taget av fotograf Linda Broström, säger flygplatsdirektör Peder Grunditz till Svensk damtidning.

Det var alltså under tisdagen som flygplatsdirektören avtäckte porträttet på kronarinsessfamiljen. Enligt Svensk damtidning kan man se det innanför säkerhetskontrollen i ankomsthallarna i terminal 2 och terminal 5.

– Porträttet är fotat av Linda Broström och visas för första gången för offentligheten på vår flygplats i galleriet ”Welcome to my hometown” i Terminal 2. Stiligt, eller hur? skriver Arlanda på sin officiella Instagram där man också publicerat denna video:

Vilket fint porträtt! Klicka på gilla om du också tycker det.