Notisar.se
Annons

Ingen förstår varför 13 lastbilar blockerar motorvägen – när sanningen avslöjas kommer tårarna direkt

Att se tretton stycken stora långtradare som står uppradade och blockerar hela motorvägen är definitivt inget man ser varje dag. Så jag kan förstå att man till en början blir riktigt fundersam.

Först hade man förmodligen blivit lite irriterad och inte förstått vad som pågår, för vad är inte värre än att sitta fast i en bilkö? Speciellt om man har bråttom.

Men när anledningen till lastbilschaufförerna initiativ avslöjas så kan man inte tro att det är sant.

Efter ett larm kom in till polisen tvekade inte dessa lastbilschaufförer en sekund! De radade upp sig och blockerade hela motorväg 696 i amerikanska Huntington Woods under en bro.

För anledningen till deras agerande är mycket mer tragisk än vad man först kan tro.

Delstatspolisen Michael Shaw hade mottagit ett samtal från larmcentralen och insåg att han var tvungen att agera snabbt.

Han ringde genast en trafikpolis och bad honom omdirigera all trafik. Men det var det som hände efter som har fått människor världen över att hylla polisen till skyarna.

Larmet till polisen gällde en man som ville ta självmord genom att hoppa från en bro, den bron som lastbilarna senare kom att rada upp sig under.

Bildkälla: Pixabay – mannen på bilden är inte personen det handlar om i texten

När larmet kom fick Michael Shaw genast en snilleblixt. Han bad ett flertal lastbilschaufförer om hjälp, och ingen tvekade en sekund på att hjälpa till.

13 lastbilar hjälptes åt

Hela tretton lastbilar kom till undsättning, och tillsammans hjälptes de åt att täcka hela området under bron så att mannen inte skulle skada sig så allvarligt om han skulle välja att hoppa.

Samtidigt omdirigerade trafikpoliserna all trafik som färdades på motorvägen.

Efter fyra timmars övertalning gav sig självmordsbenägna mannen tillslut och han kunde tas från bron utan några fysiska skador.

Mannen som velat ta sitt liv fick efter händelsen äntligen den hjälp han behövde.

De tretton lastbilschaufförerna stod där och väntade tålmodigt i fyra timmar. Vilket verkligen är ett bevis på att det alltid finns folk som bryr sig om en, även om det kanske inte alltid känns så.

Om du eller någon du känner mår dåligt finns det alltid hjälp att få.

Gilla och DELA denna artikel för att hylla dessa lastbilschaufförers fina agerande!