finns inte
Notisar.se
Annons

Kvinnan går till läkaren med huvudvärk – men det som kryper ut ur örat är skrämmande

Det här är förmodligen något som kommer ge dig rysningar, det fick i alla fall jag! Även om man önskar att sådant här aldrig kan hända, så har våra värsta mardrömmar besannats.

Kvinnan fick en plötslig huvudvärk som hon inte blev av med så hon bestämde sig tillslut för att söka vård.

Kvinnan som kommer från Indien hade tagit en tupplur utomhus i det fina vädret. Men när hon vaknade upp igen efter tuppluren mådde hon inte alls bra.

Huvudvärken var brutal och hon bestämde sig för att uppsöka en läkaren. Just nu är kvinnan ovetandes om vad som lever inuti sitt öra, och den bakomliggande orsaken till huvudvärken får mig att må illa.

Läkaren som undersökte kvinnan hittade ganska direkt vad det var för fel. Någonting som absolut inte ska finnas i kvinnans öra, var den bidragande faktorn till huvudvärken. En levande spindel sprang fram och tillbaka i hennes öra.

I videoklippet som finns här under kan man se att när lampan riktas mot spindeln så kryper den ut.

Se klippet här:

Läkaren som hjälpte den här kvinnan berättade för en lokal tidning att det är vanligare än man tror att folk söker hjälp för saker har fastnat i öronen.

Det här är obehagligt. Jag har själv haft en oro, speciellt när man campar, att ett litet djur ska ta sig in i öronen eller näsan. Som tur är har det aldrig hänt, men för den här kvinnan var det verklighet.