finns inte
Notisar.se
Annons

Louise Hoffstens hyllning till Sveriges vårdpersonal har rört hela svenska folket – se hennes fina ord HÄR

Under lördagens avsnitt av ”Så mycket bättre” togs det upp ett allvarligt och viktigt ämne innan kvällen avslutades.

Louise Hoffsten berättade om sin sjukdom MS, och hon rörde både de andra artisterna men också svenska folket hemma genom tv-rutan.

Men Louise pratar inte om de jobbiga och svåra motgångarna som kommer med sjukdomen, utan hon väljer att rikta fokus på Sveriges vårdpersonal.

Svår skilsmässa

Under 90-talet gick Louise igenom en väldigt tuff skilsmässa med mycket sorg, och som om inte det var tufft nog så fick hon även kort därefter den obotliga diagnosen MS.

View this post on Instagram

Tack Allsången! Stor kram

A post shared by @ louisehoffsten on

För Nöjesbladet berättar hon om att hon tror att sjukdomen utlöstes av den uppslitande skilsmässan.

– Jag åt inte, jag drack inte, jag var bara i chocktillstånd och mådde väldigt dåligt. Det kan ju sätta i gång i och med att immunförsvaret får sig en törn när man är med om en väldigt svår upplevelse. Men sjukdomen har legat latent hela tiden och hade kommit ändå, säger hon.

Hyllar sjukvården

Men hennes syn på livet har förändrats och idag är hon väldigt tacksamma för Sveriges duktiga vårdpersonal, som hon även hyllar under programmet Så mycket bättre.

”Vår fantastiska sjukvård, människor som jobbar inom vården, de är dom som är stjärnorna egentligen. Och sen så, livet går vidare, jag hoppas att folk kan ta sig dit, det går vidare. Det är vad man gör det till.”, säger Louise ödmjukt, vilket berörde de andra deltagarna.

Se mer av Louise Hoffsten i klippet nedan:

Se hela avsnittet av Så mycket bättre HÄR.

Louise är verkligen en stark kvinna! Dela artikeln för att hylla Louise men även all vårdpersonal vi har i Sverige!