Notisar.se
Annons

Mamman hånar ”skitige mannen” i affären – dagar senare ångrar hon ALLT när hans sanna identitet avslöjas

Det var när Andy Ross som kommer från Washington, USA, var ute på några ärenden som han beslöt sig för att åka till mataffären. Då stöter han på en mamma tillsammans med sin dotter.

Han märkte hur en liten tjej stirrade på honom när han gick in i affären. Efter en lång dag utomhus så var mannen lite skitig.

Mamman blev chockad när hon såg mannen och tittade på honom länge. När familjen sedan begav sig iväg så viskade mamma till dottern: ”Det är därför du måste stanna i skolan”.

Det var rätt uppenbart att det var ett hån till den skitige mannen. Hon dömde honom efter hans utseende och i det här fallet var han bara lite skitig från dagens arbetspass.

Källa: Facebook

Några dagar senare så fick mamman svälja sin stolthet när mannen skrev ett inlägg på Facebook där han avslöjade sin sanna identitet.

Något som verkligen passar in i det här sammanhanget är citatet: ”Döm aldrig någon efter utseendet”.

Mamman kanske trodde att Andy Ross var någon uteliggare, men det är han minsann inte. I sitt inlägg på Facebook så förklarar han:

”Jag hade en väldigt intressant konversation med en kvinna och hennes dotter idag. Samma sekund som jag gick in i mataffären såg jag hur flickan stirrade på mig. Det är okej. Jag vet att barn är nyfikna på andra människor, och speciellt med tanke på hur smutsig jag var.

Källa: Facebook

Flickan fortsatte att stirra och mamman sa åt henne att sluta. När de var på väg ut från affären viskade mamman till dottern: ”Det här är varför du måste stanna i skolan”.

Jag inser att det är läge att klargöra ett och annat”, skriver Andy och fortsätter:

”För det första: Nu är det så att jag råkar vara en välutbildad, men smutsig man. Jag har inte bara gått ut gymnasiet, tagit en högskoleexamen, utan också fått flera medicinska stipendier.

Att utgå från att jag är outbildad på grund av hur jag ser ut är väldigt arrogant.

Källa: Facebook

För det andra: Om du säger till din dotter att ”det där är varför du måste stanna i skolan” och refererar till mina tatueringar, så kan det leda till att hennes kreativitet kvävs och försämra den fantasi som utvecklas.

Min poäng till dig är att jag är stolt över mina tatueringar. De är en symbol för den stolthet jag känner över mitt land och mitt yrke.

Källa: Facebook

För det tredje: Om du har några invändningar på min hatt så har du inte förstått. Det är nämligen så att jag är stolt delägare i ”Evergreen State Outdoors” (en studentorganisation som anordnar vandrings- och överlevnadsresor).

Avslutningsvis: Jag har valt att arbeta inom byggindustrin och kan med stolthet säga att jag älskar mitt jobb varje dag. Jag har försökt att jobba på kontor men det var inget för mig. Jag uppskattar att jobba med händerna och vara utomhus. Det hör till jobbet att bli lite skitig. Jag tjänar bra med pengar och kan försörja min familj utan problem.

Hur jag ser ut har ingenting att göra med min intelligens- eller utbildningsnivå”.

Vad har vi lärt oss av det här? JO – döm aldrig någon efter utseende. Dela vidare för att påminna dina vänner om det.