finns inte
Notisar.se
Annons

Mitt under kejsarsnittet hör mamman läkarna skrika: chockeras när de ser vad hon har i magen

Alla föräldrar tycker självklart att sina barn är fantastiska och speciella, oavsett hur de ser ut eller hur deras personlighet är.

Den här 29-åriga fembarnsmamman, Chrissy Corbitt är definitivt inget undantag.

Hon hade redan genomgått fyra graviditeter och förlossningar, men inget kom att förbereda henne för den femte förlossningen.

Trots att hennes två första barn var relativt stora när de föddes, den ena vägde 4000 gram och den andra 4500 gram, blev hon chockad över hur stor den sista bebisen skulle vara.

Youtube

Chrissy Corbitt bodde i Florida och var van vid princip allting som gällde vid en graviditet, då hon hade gjort det fyra gånger innan.

Men Chrissy märkte ganska tidigt att den här gången var bebisen mycket större än hennes tidigare barn, men hon hade aldrig kunnat föreställa sig hur stor hennes fem barn skulle bli.

”Hennes mage väste och väste, det var som en stor badboll”, berättar pappan Larry.

När den sista dottern kom till världen, genom kejsarsnitt, blev alla i operationssalen chockade över hur stor bebisen verkligen var och det hördes genast jubel.

Youtube

Hennes dotter, Carleigh Brooke Corbitt, vägde 6000 gram vid födseln och paret kunde knappt tro sina ögon.

”När barnläkaren visade henne blev jag chockad. Åh så stor. Jag kunde inte tro det. Det var som att jag levererade ett fullvuxet barn”, sa den nyblivna mamman.

När dottern fick se dagens ljus för första gången fick mamman en väldigt oväntad applåd. ”Jag hörde alla jubla i operationssalen. Jag har aldrig varit med om något liknande.”

När Carleigh bara var några veckor gammal bar hon redan babykläder som var avsedd för en 9 månader gammal bebis!

Se mer av paret och deras nya bebis i klippet nedan: