Notisar.se
Annons

Nu bryter Gunilla Perssons dotter Erika tystnaden om hennes mamma – efter kritiken i Biggest Loser VIP

Om du har följt Hollywoodfrun Gunilla Persson genom de olika programmen som hon medverkar i så har du förmodligen inte missat att hon har lätt att provocera andra.

Hennes medverkande i TV-programmet Biggest Loser VIP har gjort att tittare hittat ännu fler saker att störa sig på henne.

Det har även skrivits en hel del om henne i andra sammanhang som gjort människor upprörda. Till exempel när hon anklagade GW för förtal på bästa sändningstid, eller Försäkringskassans återbetalningskrav.

Gunilla Persson har nu fått tagit emot en hel del kritik på sin Instagram, detta efter att hon inte deltagit i alla momenten som andra deltagare tvingats göra i Biggest Loser.

Anledningen till att hon inte varit med på alla moment säger hon är på grund av sin skolios. Nu har Gunilla svarat på de hårda orden och även berättat om hennes dotter Erikas stöttande ord.

Vid flera tillfällen har Gunilla Persson stått över träningspass i årets säsong av Biggest Loser. Anledningen till att hon inte deltagit på alla momenten är tillföljd av hennes hälsa, påstår hon själv.

Fick avbryta redan andra veckan

Gunilla hann inte vara längre än två veckor på slottet innan hon fick avbryta för att uppsöka läkare. Detta till följd av blödningar som uppstått i underlivet.

Efter detta så tog Gunilla det lite lugnt i väntan på svaret. Nu har hon skrivit ett inlägg på sin Instagram, där hon svarat på följarnas kritik.

Källa: TV3

”Sedan blir det totalt förbjudet, av min läkare, efter oväntad operation och värk i magen. Jag tror absolut INTE på att pressa deltagare som vår tränare Mikael gör.

Om jag hade kunnat träna bort min skolios och värk så hade jag gjort det för många år sedan. Däremot tror jag på styrketräning speciellt anpassad för varje individ. Att tävla i grupp passar vissa men inte alla.”

Dottern Erika stöttar mamma Gunilla

Gunilla ville försvara sig mot kritiken. Genom att lägga upp ett videoklipp från programmet, där hon förklarar att hon minsann inte är någon latmask.

Hon säger även att hon stöttas av sin dotter Erika, som gett henne ett par fina visdomsord som hon bär med sig.

Enligt Gunilla ska dottern Erika sagt:

”Du är ju inte byggd för den här typen av träning, mamma”

Men trots det så har Gunilla fått motta mängder med kritik för hon undviker vissa moment.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Hej allihopa, the Biggest loser VIP var ett annorlunda program för mig att vara med i där jag blottade mig, kanske för mycket. Som ni ser av min klädsel var detta den första intervjun (synken) med mig. Iklädd min paljettoutfit förklarar jag redan innan händelserna börjar att jag inte kan träna/tävla som andra. Sedan blir det totalt förbjudet, av min läkare, efter oväntad operation och värk i magen. Jag tror absolut INTE på att pressa deltagare som vår tränare Mikael gör. Om jag hade kunnat träna bort min skolios och värk så hade jag gjort det för många år sedan. Däremot tror jag på styrketräning speciellt anpassad för varje individ. Att tävla i grupp passar vissa men inte alla. Min kloka dotter Erika säger “du är ju inte byggd för den här typen av träning, mamma” Och slutligen vill jag tacka mina vänner på slottet att ni inte föll i ”hetsgropen” och baktalade mig i synkarna. @erikaregina8 – Se oss ikväll klockan 21.00 på @tv4 eller TV4 play. @louthander @carljangranqvist @alexandrazazzi @magnusschonberg @erikhorstadius @kalle_moraeus #pekkalindmark

Ett inlägg delat av Gunilla Persson (@thegunilla)

Vad tycker du? Är den kritik som Gunilla får motta befogad?