finns inte
Notisar.se
Annons

Pojken fiskar upp 25 år gammal handväska från botten – när de kollar i den blir dom chockerade

Ibland har jag tänkt på att om man skulle dra ur ”proppen” från sjön så allt vatten försvann, undra vad man skulle hitta då? Nu går det ju inte att göra, men lek med tanken.

Jag kan tänka mig att många människor har tappat allt möjligt genom åren i olika sjöar. Det måste ligga mycket roliga saker där på botten.

Ibland får man se när dom har tömt vattnet från en kanal eller å. Där brukar det kunna ligga massvis med saker, allt från gamla cyklar till pantburkar.

April Bolt kommer från Sout Carolina. Hon trodde inte att hon skulle få se sin handväska igen, vilket kanske inte är så konstigt. Det var några tjuvar som stal den 1992.

Källa: Facebook

April blev väldigt ledsen när hennes väska försvann, vilket är rätt förståeligt. Hon berättar att det inte fanns massa pengar i väskan, men att det fanns mycket mer i den.

”Jag grät. Det var inte så mycket pengar jag blev av med – det låg låg 500 kronor i väskan. Men det fanns så mycket mer i den där väskan. Det var förödande”, säger April.

Livet är fullt av överraskningar. När vi som minst anar det blir vi överraskade. Man vet aldrig vad som kommer härnäst.

När pojken hittade Aprils väska så hade den legat på botten i 25 år. Det som låg i väskan hade ingen förväntat sig.

Källa: Facebook

Den 4 juli 2017 så var 11-årige Brodie Brooks ute och fiskade tillsammans med sin farbror Ben Myers. Plötsligt så hade Brodie fått någonting på kroken.

Det verkade som att det var en stor fisk på kroken. Brodie blev helt exalterad och försökte få upp fångsten mot båten.

När det visade sig att Brodie fått bottennapp och det satt en lerig väska på kroken så blev det en helt annan stämning i båten.

”Jag hämtade håven och Brodie tog upp den ur vattnet. Plötsligt ser jag att det är en handväska. Jag sa ‘grabben du har inte fångat någon fisk, du har fångat en skatt!”, berättad Ben Myers för Fox Carolina.

Till en början så trodde dom att väskan inte innehöll något. Men när dom öppnade den så fick dom en chock. Det verkade som att väskan var full av saker.

Källa: Youtube

Där i låg bland annat kreditkort, studentkort, läppstift, en gammal kam och gamla fotografier på en bebis.

När dom såg namnet på kreditkortet så blev dom förvånade. Det stod April Bolt, vilket för dom var ett bekant namn. April var nämligen en gammal bekant till familjen.

”Hon är en vän till familjen. Jag gick i skolan med hennes brorson, men jag hade inte sett henne på 10 år”, berättar Ben för ABC News och fortsätter:

”Att du fiskar upp en handväska och att du vet vem den tillhör… Det var galet”.

Källa: Youtube

April blev kontaktad genom sin brorson. April blev väldigt glad men samtidigt chockerad när hon hörde att dom hittat hennes gamla handväska.

”Jag kunde inte tro det. Jag har inte ord. Jag trodde aldrig att jag skulle få se den väskan igen”, säger hon.

April hade verkligen saknat den där väskan, eftersom den innehöll foton på hennes nyfödda son.

”De fotografierna betydde allt för mig. Min son är 26 nu, men han var 15 månader då, och jag hade alla professionellt tagna foton i min plånbok. Då hade du ingen mobiltelefon med bilder. De har vattenskador men det går fortfarande att se bilderna”, säger April och fortsätter:

”Det känns väldigt fint att få tillbaka dessa bilder. Även om de är i ett dåligt skick… jag älskar dem”

Se videoklippet här nedan: