finns inte
Notisar.se
Annons

Prinsessan Sofia kom precis hem från London – nu har hon en glad och underbar nyhet att berätta!

Prinsessan Sofia har tillsammans med prins Carl Philip precis kommit hem från London. De har varit där och representerat den svenska kungafamiljen på en global konferens för dyslexi.

De kommer avsluta sin officiella vecka i rikets tjänst genom ett besök i Värmland. Närmare bestämt ska dom till Karlstad och Forshaga.

Ibland så kommer andra nyheter från svenska kungahuset, vilket är väldigt intressant och kul. Till exempel så kan det handla om prinsens framgångar på rallybanan eller hur det gått i rollen som designer för porslin.

Nu har det kommit en stor nyhet där prinsessan Sofia är involverad – och det är en väldigt spännande och glädjande nyhet!


Camilla Läckberg som är en av Sveriges främsta författare kommer snart ut med en bok. Sofia kommer att bli en rollfigur i den nya boken.

Läckberg har bland annat skrivit romaner och deckare som blivit väldigt populära. Hon har över 22 miljoner sålda böcker i 60 olika länder. Att hon lyckats skriva sig in i folks hjärtan är förståeligt.

Men Läckberg har även skrivit sju barnböcker! Och det är i den nya boken i barnserien som prinsessan Sofia kommer vara med i.

Läckberg berättar själv, med egna ord om samarbetet med prinsessan på sin Instagram:

– I varje Super-Charliebok har jag ju en ”riktig” person i ett porträtt någonstans. Och nu i nya boken som släpptes häromdagen har jag väldigt speciella skäl till den person jag valt. Nämligen vår fantastiska prinsessa Sofia, skriver Camilla Läckberg på Instagram.

Läckberg fortsätter berätta om att valet av prinsessan Sofia och att det inte var något svårt val.

– Har träffat henne privat emellanåt en del de senaste åren och redan som person har hon imponerat stort på mig. Varm, ödmjuk, trevlig och med skinn på näsan, skriver Camilla Läckberg.

– Och ännu mer imponerar hennes engagemang i @projplayground. Därför kommer hon både vara med i boken och framförallt kommer ”Super-Charlie och Spökfällans” försäljning generera pengar till Project Playground. Super-Charlie är ju en superhjälte som gärna vill hjälpa till där han kan, skriver Läckberg.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I varje Super-Charliebok har jag ju en ”riktig” person i ett porträtt någonstans. Och nu i nya boken som släpptes häromdagen har jag väldigt speciella skäl till den person jag valt. Nämligen vår fantastiska prinsessa Sofia. Har träffat henne privat emellanåt en del de senaste åren och redan som person har hon imponerat stort på mig. Varm, ödmjuk, trevlig och med skinn på näsan. Och ännu mer imponerar hennes engagemang i @projplayground . Därför kommer hon både vara med i boken och framförallt kommer ”Super-Charlie och Spökfällan’s” försäljning generera pengar till Project Playground. Super-Charlie är ju en superhjälte som gärna vill hjälpa till där han kan. 😎💓 @bonniercarlsen @supercharlieofficial

Ett inlägg delat av Camilla Läckberg (@lackberg)