finns inte
Notisar.se
Annons

Tvåbarnsmamman, Sandra, 44, skulle ta en selfie på balkongräcket – då fångas det ofattbara på film

Läraren och tvåbarnsmamman Sandra Manuel da Costa Macedo, 44, skulle ta en selfie när hon tragiskt störtade mot sin död, skriver brittiska Metro.

Det var i förra veckan som den 44-åriga kvinnan föll från en balkong på 27:e våningen i Portugal, när hon skulle ta en selfie.

Byggarbetare som jobbade i närheten av bostaden i Panama City, berättar att de såg henne stå lutad mot balkongens räcke med en selfiestick i handen. De ska ha ropat till henne att kliva ner från balkongen.

Sandra hade nyligen anlänt till Panama där hon skulle jobba som lärare.

Erick Alzate, ett vittne som bor i kvarteret, bekräftade att hennes död var en tragisk olycka.

Han sa: ”Jag bor i huset där hon föll. Hon hade tagit selfies i ett par minuter och byggarbetare på ett motsatt sida ropade till henne för att vara försiktig.”

Kraftiga vindar vid tillfället ska ha stoppat deras rop från att nå fram till kvinnan och ett kort ögonblick ser man hus Sandra faller mot sin död.

Efter sin död lämnar den 44-åriga kvinnan två barn.

”Hon bestämde sig för att sitta på räcket för en sista selfie och det var då hon föll över kanten.”

Panamas brandtjänst publicerade en varning på sin officiella Twitter efter tragedin som sa: ”Riskera inte ditt liv för en selfie. Det är viktigare att förlora en minut i livet än ditt liv på en minut.”

En ny studie av All India Institute of Medical Sciences i New Delhi fann att 259 personer hade dött medan de försökte ta en selfie mellan oktober 2011 och november 2017.

Varning, videon kan verka stötande: